x
Skift til visning af fuldt website



Landsmøde 2024: Hjælp os med at afsløre forræderne i dit fjernvarme-system!

Kig forbi vores to stande i Bella Centret, så tager vi en snak ved det runde bord.

Vi står i fjernvarmesektoren over for mange store udfordringer – lad os bare kalde dem forrædere –, som hver eneste dag modarbejder vores indsats for at optimere de danske fjernvarmesystemer. Sådan er forrædere, og de findes overalt. Nogle kender vi. Andre kender vi ikke, da de er luskede og helst færdes i mørke, hvor de er svære at opdage og afsløre. Men nu skal vi have dem ud af mørket og frem i lyset.

Har du kendskab til, eller blot en svag mistanke om, at et eller flere af disse lyssky elementer har fundet vej til dit fjernvarmesystem, så besøg os på landsmødet.

Du er inviteret

Vi har i år to stande på landsmødet, da kampen mod fjernvarmesektorens udfordringer kræver god plads. Vi anbefaler, at du starter med at besøge vores hyggelige bibliotek, hvor du kan hvile benene foran pejsen eller gå på opdagelse imellem alle bøgerne. Hvem ved, måske du finder løsningen på, hvordan du får udryddet netop dine forrædere. I biblioteket kan du også se vores nye film, der fortæller, hvem vi er, hvad der driver os og hvordan vi hver dag bidrager til at optimere fjernvarmesystemer i ind- og udland.

Når du er færdig med at nyde stemningen på biblioteket, skal du naturligvis besøge vores anden stand, hvor vi inviterer dig til at deltage i lavmælte samtaler ved det runde bord. Det også her, du kan deltage i konkurrencen om nogle meget store guldbarrer. Det eneste du skal gøre, er at fortælle os om den værste og meste usle forræder i dit fjernvarmesystem.

Og husk, når landsmødet er slut, afslører vi den største forræder af dem alle!

Sådan bekæmper du forræderne

På begge stande præsenterer vi nogle af de produkter, som du kan anvende i din kamp mod fjernvarmeforræderne. Du kan for eksempel:

  1. Optimere tryk- og temperatur med Frese OMLØB og Frese FLOWVAGT, der gør det lettere at overvåge og styre varmeforsyningen ude hos den enkelte forbruger. Du kan vælge at tilføje ekstra styring med OPTIMA Compact og få det optimale ud af den enkelte unit.
  2. Få inspiration til, hvordan du styrer dit flow med vores fuldsvejste kugleventiler, Frese SPERAMAX, i serierne Indoor og Undergound – eller måske skal vi sammen sætte fokus på at hjælpe dig med en helhedsløsning. Det kunne være i form af en pumpestation.
  3. Lette dit arbejde med Frese ARCA Edge-serie fjernvarmeskabe, der har et nyt og innovativt låsesystem, som gør montering og vedligehold både nemmere og hurtigere.

Du finder vores fantastiske fjernvarmeteam på stand E-19 og E-21. Vi er mere end klar til meget spændende sparring om, hvordan vi sammen bekæmper netop dine fjernvarmeforrædere.

Vi ses i Bella Centret!